Økologisk oksekød

Gården har stalddørssalg af økologisk oksekød af bedste kvalitet.

Stalddørssalg betyder at kødet sælges i større portioner – finparteret fra slagteren- med sedler på alle stykkerne, klar til selv at dele ind i passende portioner og fryse ned.
Ungkreaturerne sælges i halve eller kvarte (evt. ottendedele). En kvart kvie, ung ko eller ungtyr vejer ca. 50-60 kilo og koster 75 kr. pr. kilo.
Hakket oksekød sælges i 10-kilos poser, friskhakket, lige til at dele ind i mindre portioner og fryse ned, 750 kr for 10 kg.
Priserne for oksekødet er incl. moms, slagtning og finpartering.

 

I foråret 2016 slagtes tyrkalve på 1 år, som fortrinsvis vil blive solgt i kvarte eller ottendedele.

Hakket oksekød fra ko fås i juni 2016.

Kødet skal forhåndsbestilles.

Økologi