Øvrig

 

Islands enestående smukke natur – med bakkede fjelde og brusende elve, vandfald, lavasletter og birkekrat, strand, Atlanterhav og lyse nætter….

Ridende på små stærke islændere havde vi, 15 danske turister, i sommeren 2007 en fantastisk tur gennem storslåede landskaber fra Reykholt nord for Reykjavik til Snefjeldsnæs på Islands vestkyst.
Den tur blev startskuddet til et samarbejde mellem islandske Oli Flosa, ejer af 80 islændere og turleder for grupper af bl.a. danske ride-turs-turister og mig, Anne-Mette, som nu selv er afsted næsten hvert år og formidler info om turene, hjælper med bestillinger m.m.
Alle Olis heste er gode heste, alle kan tølte, og der er heste til enhver rytter uanset rideerfaring, altså heste til den rytter der ikke rigtig har redet før og heste til den dygtige rytter der ønsker mere udfordring. Vi rider med flok, har 3 gange så mange heste med som vi er ryttere. Vi skifter hest 1 – 2 gange i løbet af dagen afhængig af hvor krævende terrænnet er. Vi er afsted 6-8 t. hver dag og rider en strækning på op til 50 km om dagen.
Vi overnatter ofte i nærheden af hestene under gode forhold- fra hotel til forsamlingshus eller skolehjem- med mulighed for et varmt bad ( måske en svømmetur ) og lækkert hjemmelavet islandsk mad. Vi skal have sovepose med hjemmefra, sover i senge eller på madrasser.
……Er det din drøm at opleve Islands storslåede natur på hesteryg…………
Så skal du vide, at der allerede er planlagt ture i 2016, bl.a. en tur med 6 ridedage i juli og en tur med 4 ridedage i september.
Info-møder om turene onsdag d. 4.11.15 kl 19 her på gården og torsdag d. 26.11.15 kl 19 ligeledes her på gården.
Yderligere info. om kommende sommers ture fås via mail eller telefon. Her kan du også tilmelde dig de planlagte info-møder – eller bestille dit eget info-møde:
86991820 / 26711820